KONFLIKT NA SCENI

Šta se dešavalo u bekstejdžu između Lukasa i Bajage: Izbjegavali su jedan drugog

Bajaga se blago okrenuo, tako da Lukas ne prođe tik ispred njega

Lukas i Bajaga. Arhiva

A. Z.

4.3.2022

Ne prestaju špekulacije o tome šta se dešavalo sinoć u bekstejdžu između muzičkih zvijezda Momčila Bajagića Bajage i Ace Lukasa, da li je bilo konlikta... Prema riječima izvora koji je govorio za Telegraf.rs, ipak je sve prošlo u miru.

Kako je kazao izvor,  koji je bio prisutan, Bajaga je u bekstejdžu, gdje su takmičari bili prije nastupa, vješto izbjegavao blizak susret sa Lukasom, dok je Aca bio sa svojim timom ne inicirajući bilo kakav kontakt.

- Lukas je prije nastupa sjedio u bekstejdžu, pričao je sa prisutnima, ali i na telefon. Bajaga nije bio u Acinoj blzini tada, te se nisu ni sreli. Njih dvojica su se vidjeli  dok je Lukas davao izjave za medije, Momčilo je tada prošao pored ne osvrćući se, a ni folker nije obratio pažnju na njega, ali su definitivno bar perifernim vidom, vidjeli jedan drugog - rekao je izvor za Telegraf.rs.

Kako piše pomenuti portal, izbjegavali su jedan drugog.

- Nakon nastupa Lukas je bio u grin rumu, baš kao i Bajaga, koji je radio dvije pjesme za takmičenje. Lukas je sjedio sa svojim timom, Bajaga sa svojim, a kada je Momčilo bio kod vrata, Lukas je baš tada krenuo da izađe. Mnogi su tada obratili pažnju na njih. Bajaga se blago okrenuo, tako da Lukas ne prođe tik ispred njega, već sa strane, tako da nije došlo do susreta "oči u oči". Folker je samo prošao ne osvrćući se i ne obraćajući se Momčilu - dodao je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.