GLUMICA SE OGLASILA

Bivša Kličkova supruga: Ovo što Putin radi je sramota, voljela bih da sam tamo i borim se za Ukrajinu

Lično sam svjedočila snazi ​​ukrajinskog naroda koji se toliko borio za svoju nezavisnost, napisala je Panetijer

Kličko i Panetijer : Imaju kćerku. Agencije

L. K. P.

5.3.2022


Hejden Panetijer (Hayden Panettiere) američka glumica najpoznatija javnosti po ulozi u seriji "Heroji" kao i po vezi s bivšim ukrajinskim bokserskim prvakom Vladimirom Kličkom s kojim ima i sedmogodišnju kćerku Kaiju Evdokiju Kličko (Kayja), podijelila je vrlo motivirajuću i dirljivu poruku podrške Ukrajini i, kako kaže, svojoj porodici tamo.

- Lično sam svjedočila snazi ​​ukrajinskog naroda koji se toliko borio za svoju nezavisnost i nastavio strastveno braniti svoju zemlju tokom godina. Ono što Putin radi je apsolutna sramota. Ovaj užasan trenutak u povijesti šalje zastrašujuću poruku; poruku da je u današnje vrijeme, 2022. godine, u redu kršiti prava slobodnih ljudi i dopustiti autokratima poput Putina da uzme što god hoće. Molim se za moju porodicu i prijatelje i sve koji se bore. Voljela bih da sam tamo i borim se s vama, napisala je glumica.


Pored toga traži od svih onih koji ne mogu biti tamo, da "stanu jedinstveno i pokažu solidarnost s narodom Ukrajine i pokažemo svoju podršku demokraciji", napisala je, dodajući da oni koji su u potrazi za najnovijim vijestima trebaju pratiti Instagram profile Vladimira Klička kao i njegova brata Vitalija, također bivšeg boksera, a sada gradonačelnika ukrajinskog glavnog grada Kijeva.

Inače, njihova kćerka je živjela s tatom u Ukrajini zbog čega je glumica u to vrijeme često boravila u toj državi kako bi bila blizu Kaje. Panetier je u međuvremenu potvrdila kako njihova kćerka više nije tamo i da je na sigurnom. Par koji je svoju vezu službeno potvrdio 2013. godine razišao se u vrlo prijateljskim odnosima 2018. raskinuvši zaruke. Nakon što je glumica 2014. rodila kćerku, patila je od jake postporođajne depresije zbog čega se na kraju odlučila i za hospitalizaciju 2016. no potom je uspjela dovesti svoj život u red i prebroditi taj teški period.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.