GDJE DA IDE

Robi Vilijams prodaje kuće, trenutno bez krova na glavom

Ono što je sigurno je da će Robi Vilijams vjerovatno preseliti u Australiju na neki period nakon što je otkriveno da će se tamo snimati novi biografski film o njegovom životu

Robi Vilijams. Agencije

L. K. P.

11.3.2022

Robi Vilijams (Robbie Williams) prodao je svoju kuću u Viltširu za 8 miliona eura u januaru, a prošle sedmice je prodao svoju vilu u Los Anđelesu reperu Draku za 44 miliona eura.

Pjevač je za strane medije rekao da on i njegova supruga Ajda Fild (Ayda Field, 42) i njihovo četvero djece sada pokušavaju da shvate gdje da idu.

„Četvoro djece su stalno zagonetka, Rubikova kocka koju pokušavamo da rešimo jer ako idu u školu onda me ne vide jer sam svuda, a ako se školuju kod kuće, onda imaju još jedan set stvari koje predstavljaju problem. Svi samo pokušavamo da to shvatimo."


Kada su ga pitali u australijskoj radio emisiji o prodaji nekretnina, Robi je rekao da ne može da potvrdi da li je prodao svoj LA blok Drakeu ili ne, šaleći se:

„Da je istina, potpisao bih izjavu o neotkrivanju podataka. Ne bih mogao da otkrijem ništa što se dogodilo, upao bih u nevolje."

Ono što je sigurno je da će Robi Vilijams vjerovatno preseliti u Australiju na neki period nakon što je otkriveno da će se tamo snimati novi biografski film o njegovom životu.

- Snimam film u Australiji. Za narcisa je to divan projekat jer se sve vrti oko mene i mog života. Film je sočan komad. Projekat je malo nepovezan, ali će uskoro biti u potpunoj harmoniji. Vjerujem da glumim sebe kasnije, naravno da bih morao, mislim da igram sebe tokom priličnog djela filma, priznao je.

U filmu će biti prikazane nove verzije njegovih vrhunskih pjesama, koje se ponovo snimaju kako bi odgovarale svakoj sceni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.