DOBIO BESPLATNU VOŽNJU

Dečko Kim Kardašijan putuje u svemir Bezosovom raketom

Let će trajati otprilike svega 10 minuta, a putnici će moći iskusiti mikrogravitaciju

Pit Dejvidson i Kim Kardašijan. Agencije

L. K. P.

15.3.2022

Dečko Kim Kardašijan (Kardashian , 41), američki komičar Pit Dejvidson (Pete Davidson, 28) iduće srijede će otputovati u svemir s firmom Džefa Bezosa (Jeff Bezos, 58), Blue Origin. Putovat će u društvu poduzetnika i filantropa povezanih sa svemirom, piše CNN.

Blue Origin je prva firma koja je počela nuditi redovne letove u industriji svemirskog turizma, a na ovom letu Pit će putovati besplatno, kao gost, dok je ostalih pet putnika svoj let moralo platiti.

Let će trajati otprilike svega 10 minuta, a putnici će moći iskusiti mikrogravitaciju. Kad let dosegne svoj vrhunac, oni će doživjeti nekoliko minuta bestežinskog stanja.

Bezos je do sada putovao tri puta raketom New Shepard, a njegovi gosti na letu su bile uglavnom slavne osobe. Ovakvo iskustvo dostupno je i svima drugima koji to sebi mogu priuštiti.



Podsjećamo, Kim je potvrdila svoju vezu s Pitom na društvenim mrežama iako se već mjesecima zajedno druže i povremeno ih se ulovi u javnosti. Objavila je niz intimnih fotografija i napokon svima dala do znanja koliko voli svog novog partnera. Uz to, Kim je na Facebooku uklonila prezime Vest (West te je sada samo Kim Kardashian.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.