ODMOR IZ SNOVA

Nikol Šercinger u minijaturnom bikiniju zaludila fanove

Mnogi su ostali oduševljeni njenim besprijekornim stasom i energijom kojom odiše

Nikol Šercinger. Instagram

L. K. P.

16.3.2022

Pjevačica Nikol Šercinger (Nicole Scherzinger, 43) trenutno uživa na Havajima sa svojim sedam godina mlađim partnerom Tomom Evansom (Thom, 36). Sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podijelila je dijelić atmosfere pozirajući u bazenu. Mnogi su ostali oduševljeni njenim besprijekornim stasom i energijom kojom odiše.


- Oslikaj nebo i učini ga svojim - napisala je Nikol uz niz fotografija.

Pozirala je u bazenu i hvatala posljednje zrake sunca, a društvo joj je pravio njen mlađi partner, inače umirovljeni igrač ragbija. U prvi plan upao je njen minijaturni bikini koji je istaknuo sve obline. Sudeći po komentarima, oduševila je pratioce.



"Wow", "Očaravajući prizori, Nikol", "Prelijepa žena", "Pogledajte kako je lijepa", "Nestvarno", "Tvoj dečko je sigurno sretan što te ima" - samo su neki od komentara.

Inače, par je u vezi od 2019. godine, a upoznali su se na snimanju jednog talent šoa u SAD-u. Nikol je tada učestvovala kao članica žirija. Prije Tomasa bila je u sedmogodišnjoj vezi s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom (Lewis, 37), od kojeg je također starija sedam godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.