OTVORENO

Pjevačica Goga Sekulić za "Avaz": Istina o mom razvodu

Najbitniji je sin Vasilij Andrej, njegova sreća je na prvom mjestu, rekla je pjevačica

Goga Sekulić. Instagram

Piše: A. Zukić

17.3.2022

Pjevačica Gordana Goga Sekulić našla se u žiži javnosti zbog vijesti o njenom razvodu. Kako se pisalo, Sekulić je podnijela zahtjev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, s kojim je živjela šest godina, tokom kojih su dobili sina Vasilija Andreja.

Špekuliralo se da je u pitanju treća osoba, ali pjevačica, koja je trenutno u Beogradu, demantirala je te navode u razgovoru za "Avaz“.


Goga Sekulić: Ne postoji treća osoba. Instagram

Vesela žena

Govorila je o svom novom poglavlju života te istakla da je fokusirana na dijete i karijeru. Nedavno je objavila novu pjesmu, a, kako kaže, ima ih još mnogo. 

- Istina je, razvodimo se, ali smo ostali u veoma dobrim odnosima. Nama je sin Vasilij Andrej najbitniji, njegova sreća je na prvom mjestu. Ne postoji treća osoba za našu odluku - otvoreno kaže Sekulić za “Avaz“.

Sve se dešava s razlogom, ističe pjevačica, te će se sa svim tim nositi na dostojanstven način. Snagu i sreću pronalazi u svom sinu.

- Vesela sam žena, puna energije, posebno otkad sam dobila sina. Život ide dalje, samo da smo zdravi. Posvećena sam djetetu i karijeri, a ostalo neka se dešava spontano - ističe Sekulić.

Pored svega što joj se dešava, pjevačica punom parom radi na svojoj karijeri. Prije nekoliko dana objavila je novu pjesmu “Anamneza“ i kaže da je zadovoljna kako je prošla kod publike.

- “Anamneza“ je zaista hit, odlično prolazi. Od fanova, saradnika i prijatelja dobivam poruke i pohvale - kaže Goga.

Goga Sekulić: Osjeti se radna atmosfera. Instagram

Radna atmosfera

Kako pandemija koronavirusa jenjava tako je i ona zadovoljnija, voli da je u pokretu, a ističe da je i posao ispunjava.

- Već se osjeti radna atmosfera, ali još nisu svi opušteni, jer je sve ovo bilo zaista stresno - komentira pjevačica.

Kako kaže, u narednim danima ima mnogo obaveza, trudi se da sve organizira jer je čeka mnogo nastupa.

- Posljednjih dana sam u pokretu, putujem. Iscrpljujuće je, ali to je moj posao. Imam mnogo zakazanih nastupa, ali sve ću, kao i uvijek, sa zadovoljstvom odraditi - govori pjevačica.

Goga Sekulić: Posljednjih dana sam u pokretu. Instagram

Duet s pjevačem iz BiH

Goga radi na novim projektima, ima mnogo snimljenih pjesama koje će ubrzo ugledati svjetlost dana.

- Imam dosta planova, novih pjesama, tu je čak i cover mog velikog hita „Tvoje oči“. Sarađivat ću uskoro s jedinim mladim izvođačem, odnosno snimit ću duet s pjevačem iz BiH, ali o tome ću vas obavijestiti ubrzo - otkriva nam Sekulić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.