IZA KULISA

Šta se zaista dešavalo na snimanju "Sirovih strasti": Je li Šeron Stoun znala šta je čeka

Glumica se proslavila u erotskom trileru prije 30 godina

Šeron Stoun. Agencije

L. S. R.

21.3.2022

Holivudska diva Šeron Stoun (Sharon Stone, 64) u svojim memoarima opisala je nepoznate detalje iz bogate i burne karijere. Glumica, koju je prije 30 godina proslavila uloga fatalne zavodnice Ketrin Tramel (Catherine Tramell) u erotskom trileru "Sirove strasti" Pola Verhovena (Paul Verhoeven), u poslu se susrela sa svakakvim tipovima.

Dok je svog partnera iz "Sirovih strasti", Majkla Daglasa (Michael Douglas), opisala kao divnog kolegu koji joj je pomogao da prevlada brojne neugodne situacije, otkrila je kako je od drugih  imala jako nemoralne zahtjeve. 

Rekla je i kako joj reditelj Verhoven nije unaprijed rekao kako će scenu bez gaćica prikazati u filmu. Smatra da ju je prevario. Riječ je o sceni u kojoj Šeron u policijskoj stanici prebacuje nogu preko noge. Ona je rekla kako joj je član produkcije rekao da za snimanje skine donje rublje, pretvarajući se da se njeno intimno područje neće vidjeti na filmu.

Verhoven joj je lani odgovorio.


Šeron Stoun. Agencije

- Znala je tačno što je čeka - otkrio je u razgovoru za "Variety".

Ta je scena, dodao je, bazirana na stvarnoj priči o ženi koju je poznavao kad je bio student.

- Ona je redovno na zabavama prebacivala pred svima nama nogu preko noge, a da ispod haljine nije nosila gaćice. Kada su joj moji prijatelji rekli da joj tako vidimo vaginu, ona je rekla da je to i razlog zašto to radi. Šeron i ja zajednički smo odlučili snimiti takvu scenu - ispričao je reditelj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.