VRELI VREMEPLOV

Nives Celzijus bila je plavuša, brineta: Evo kako se seks bomba mjenjala kroz godine

No, u njenom životu nije uvijek sve bilo med i mlijeko

L. K. P.

Spisateljica, pjevačica i model Nives Celzijus (40) svojim oblinama plijeni pažnju već godinama. No, u njenom životu nije uvijek sve bilo med i mlijeko.

Ova ljepotica 2007. zaprepastila je javnost priznanjem da je silovana kada joj je bilo 16 godina, Nives je tada tvrdila da je silovao jedan Dinamovac.

Njezinu šokantnu priču tada je objavio časopis Arena kojem je ustupljeno 300 kartica teksta u kojem je Nives opisala trenutak silovanja. Nakon te vijesti Nives je 2009. u svojoj kolumni navela da je jedan nepoznati muškarac, "prljav i smrdljiv", pokušao navesti da ode s njim u stan.

Celzijus se 2005. udala u Las Vegasu za nogometaša Dinu Drpića s kojim je dobila dvoje djece, Taišu i Leona.

- Bez obzira na to što mi u masu situacija ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerovatno i on meni, to je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila da imam neku situaciju... Ostala mi je jednostavno ta navika iz perioda braka i perioda kada smo se neizmjerno voljeli, rekla je jednom prilikom Nives za hrvatske medije.

Par se razveo 2014., a iste te godine Nives je za srpski Puls otkrila da je otac zlostavljao.

- Da, otac me zlostavljao. Nije bilo govora o seksualnom, već o psihičkom zlostavljanju. No, ne želim govoriti o tom čovjeku. Što se mene tiče, ja nemam oca, ispričala je. A zanosna brineta mijenjala se kroz godine.

Više o temi Nives Celzijus

OTVORILA SEZONU SUNČANJA
Nives zaboravila donje rublje
NA VRH

Podijeli članak na