BEZ DLAKE NA JEZIKU

Rada Manojlović progovorila o navodima da je u drugom stanju i da roditelji Harisa Berkovića priželjkuju unuče

Što se tiče unučeta, mi se pitamo, na kraju smo mi glavni, rekla je pjevačica

Rada Majnolović. Instagram

A. Z.

7.4.2022

Pjevačica Rada Manojlović priznala da joj je na početku karijere starija kolegica Snežana Đurišić skrenula pažnju na jedan detalj na njoj koji mora da sredi.

U pitanju su zubi, a kako je Rada objasnila to je bilo jedino što joj se na njoj nije dopalo, pa je rado napravila tu promjenu.

Naime, Rada se prisjetila svojih početaka, kada je često bila na meti starijih i iskusnijih kolega, koje su je kritikovale na račun njenog pjevanja, ali i fizičkog izgleda. 


Rada Majnolović. Instagram

Najviše ju je boljelo kada joj je Snežana Đurišić pominjala tada nereprezentativne zube, ali joj je sada jako zahvalna na tome.

 - Pamtim šta mi je rekla za zube, to mi je tada bilo baš teško... Kada mi je to rekla. Počela je da me rešeta, ta suknja, ti zubi... Snežu ipak mnogo volim, ona djeluje opasno na prvi pogled, ima taj strašan gard, ali je jako dobra i draga kolegica - rekla je Majnolović za srbijanske medije pa dodala:

 - Bila je inicijator i hvala joj za te zube, inače bih i dalje bila ajkula - našalila se na svoj račun pjevačica, a onda progovorila o navodima da je u drugom stanju i da roditelji Harisa Berkovića priželjkuju unuče.

 - Ništa to nije tačno, odavno ne komentiram privatni život. Što se tiče unučeta, mi se pitamo, na kraju smo mi glavni - rekla je Rada. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.