SLIJEDI TURNEJA

"Hladno pivo" predstavlja "Štetočine" i slavi 35 godina s 35 koncerata

Štetočine su svi oni koji maštaju da zbog strasti, žudnje za adrenalinom i avanturom prekinu lagodnu rutinu stalne veze, poručili su iz benda

"Hladno pivo". Promo

L. K. P.

8.4.2022

Nakon dvije zaključane pandemijske godine, "Hladno pivo" napokon kreće na svoju novu koncertnu turneju. Za zagrijavanje bend predstavlja „Štetočine“ koje će sigurno probuditi i razbuditi čak i one najuspavljenije.

„Štetočine“ su se rodile na jednoj probi, ali im je trebalo dvije godine da zazvuče ovako moćno i sočno. Za „Štetočine“ je snimljen i video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza.


- Štetočine su svi oni koji maštaju da zbog strasti, žudnje za adrenalinom i avanturom prekinu lagodnu rutinu stalne veze. Štetočine sanjare o bijegu dok su istovremeno i zadovoljni osjećajem sigurnosti koji im pruža topli dom i porodica. Štetočine su uvijek nezahvalni i sebični gadovi. Štetočine su i nova pjesma "Hladnog piva" uz koje se fino mrda bokovima i troši glasnice. Štetočine su zbog svega navedenog idealna pjesma da najave turneju koja slavi 35 godina Hladnog piva s 35 koncerata – rekli su iz benda.




Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.