ŽIVI U NEIZVJESNOSTI

Ugrožen dom Mirjane Karanović: Pravi se zgrada do njene zgrade, nema otvaranja prozora i učenja tekstova zbog buke

Glumica je pokušala da se buni zajedno sa stanarima, ali za sada joj to nije pošlo za rukom

Mirjana Karanović. Agencije

L. K. P. / Blic

13.4.2022

Glumica Mirjana Karanović posljednjih nekoliko sedmica živi u neizvjesnosti jer ispred njene zgrade na Vračaru planiraju da izgrade novu zgradu koja će biti tačno ispred njenog prozora. Naime, kako je otkrio dobro obavješten izvor za “Blic“, glumica je svjesna da će joj tako novi stambeni objekat zakloniti pogled, ali i da će stanovnici jednog od stanova direktno gledati u njen dnevni boravak.


Zgrada Mirjane Karanović. Blic

- Najveći problem od svega je što će nova zgrada potpuno da zakloni pogled Mirjani. To znači da će ona čim otvori oči i pogleda kroz prozor gledati u zgradu koja se svega nekoliko metara nalazi od nje. Baš iz tog razloga glumica je pokušala da se buni zajedno sa stanarima, ali za sada joj to nije pošlo za rukom. Glumica se buni i zato što mjesecima dok se gradi zgrada zbog prašine neće moći da otvara prozore, a od buke neće uspjeti da uči tekstove za filmove koje snima, dodao je izvor.

Glumica još uvijek nije spremna za zvaničnu izjavu ovim povodom, ali jeste potvrdila da je izgradnja u planu, iako se još uvijek čeka sudbina tog projekta. Kako je objašnjeno, u toku je smišljanje plana kojim bi se obeštetili stanari koji su, kao i Mira, ugroženi ovim projektom, pa je čak moguće iseljenje i prelazak na novu adresu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.