BILA 24 GODINE U BRAKU

Glumica zbog razvoda doživjela nervni slom, agenti je žele hospitalizirati

Tendi je bila u Londonu, na setu sa Čeningom Tejtumom i ostalom ekipom, kada su svi počeli brinuti za njeno zdravlje

Tendi Njuton. Agencije

L. K. P.

15.4.2022

Snimajući treći nastavak popularnog hita "Magic Mike", glumica Tendi Njuton (Thandie Newton) počela se ponašati čudno, a ekipa je odmah povezala kako je to reakcija na raspad njenog braka nakon 24 godine.

Sve je izglednije da će glumica biti hospitalizirana, što je rezultiralo i napuštanjem seta. Tendi je bila u Londonu, na setu sa Čeningom Tejtumom (Channing Tatum) i ostalom ekipom, kada su svi počeli brinuti za njeno zdravlje.


Parker i Njuton: Bili 24 godine u braku. Agencije

Zbog svega je iz Los Anđelesa hitno doputovala i njena agentica, pokušavajući izgladiti situaciju, no 49-godišnja glumica se s njom vratila u Ameriku kako bi se oporavila od svega i to vrlo vjerovatno u nekoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz više izvora govori se kako je Tendi doživjela slom nakon što je shvatila da je njenom braku s OI Parkerom, s kojim ima troje djece, došao kraj, pa je to i emotivno slomilo.

Zbog cijele situacije producenti filma bili su prisiljeni na izmjene. Na njeno mjesto uskočila je Salma Hajek(Hayek), a sve već snimljene scene sa Tendi morat će se nanovo snimati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.