SRBIJANSKI REPER

Rasta otvoreno o kćerki Tari i bivšoj ženi: Ana i ja ćemo uvijek biti porodica

Ne želim da više moja kćerka bude bez mene, rekao je reper

Stefan Đurić Rasta. Arhiv

A. Z.

20.4.2022

Reper se nakon odležane kazne konačno vraća starom životu. Nakon osam mjeseci, koliko je bio u kućnom zatvoru, Stefan Đurić Rasta skinuo je nanogicu i došao u studio Ognjena Amidžića, gdje je priznao da sada konačno može nesmetano da uživa sa kćerkicom Tarom.

 - Nadoknađivali smo to neko vrijeme tokom kojeg nisam bio tu. Moji su bili tu stalno, ja sam vodio posao, snimao sam pjesme, snimao spotove kući... Pokušao sam da vodim normalan život, samo sam ga prebacio unutar zidina. Znam šta je prioritet, ne želim da više moja kćerka bude bez mene - zaključio je Rasta.


Ana Nikolić. Arhiv

Zatim je progovorio i o svom odnosu sa bivšom suprugom Anom Nikolić.

 - Mi imamo lijep odnos. Mnogo nas lijepa stvar veže, glupo je da bilo šta kvarimo, pogotovo što se mi nikada nismo posvađali, otišli na dvije strane svijeta i više se nikad nismo čuli. Mi smo praktično razmislili u tom trenutku kada je na svijet došla Tara, da to nije realan život i da moramo da se svedemo... Uvijek ćemo imati dobar odnos, uvijek ćemo biti porodica. Ona je majka mog djeteta i to niko neće moći nikada da ospori - istakao je Rasta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.