PJEVAČ PRIVEDEN JUTROS

Detalji iz pritvorske jedinice: Darku Laziću svaka četiri sata policija ulazi u ćeliju, oduzeli mu pertle i kaiš

On je zaustavljen zbog prebrze vožnje, a utvrđeno je da je pozitivan na kokain, da ima alkohola u krvi i da nema vozačku dozvolu

Lazić: Ponovo u problemima. Agencije

E. Ć.

27.4.2022

Pjevač Darko Lazić priveden je rano jutros nakon što je saobraćajna policija otkrila niz prekršaja. Osim što je vozio mnogo iznad ograničenja, 117 na sat na području gdje je dozvoljeno 80, Lazić je imao alkohola u krvi, a bio je i pozitivan na kokain.

On je odveden u Policijsku stanicu Novi Beograd "na triježnjenje". Kako su prenijeli srbijanski mediji, njega je zaustavio presretač zbog brze vožnje, a kasnije je utvrđen niz prekršaja. Osim što je bio pozitivan na kokain i što je imao alkohol u krvi, utvrđeno je da on nema vozačku dozvolu. 

Njemu je vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.


- Darko Lazić se nalazi u pritvorskoj jedinici na Novom Beogradu. Saobraćajni policajac mu od jutros na svaka četiri sata mjeri količinu alkohola u krvi, ali i kokaina. 

Kada se otrijezni, u pratnji policije bit će priveden kod sudije za prekršaje. Nakon privođenja njemu je policija oduzela pertle i kaiš. Očekujemo da će poslije 16 sati biti u stanju da da svoj iskaz - rekao je sagovornik za Telegraf.rs.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.