U DOBRIM SU ODNOSIMA

Kim Besindžer progovorila o razvodu od Aleka Boldvina

Razvod je težak za dijete, bez obzira na to kako se dešava, a naš je bio veoma javan i gadan, rekla je glumica

Kim Besindžer. Arhiv

A. Z.

30.4.2022

Glumica, Kim Besindžer (Basinger), govori o raskidu sa Alekom Boldvinom (Alec Baldwin) i o tome kako je to uticalo na njihovu kćerku, Irland Boldvin.

Tokom epizode ​​na Facebook kanalu "Red Table Talk" rekla je da su Alek i ona "prošli kroz težak, veoma glasan razvod kada ste u javnosti".

Kada je voditeljica Džajda Pinket Smit (Jada Pinket Smit) pitala Besindžer o zajedničkom roditeljstvu Ireland sa Alekom usred borbe manekenke sa anksioznošću, Besindžer je kroz smijeh rekla da se ona i njen bivši nisu vidjeli "oči u oči".

Kim i Alek bili su u braku 1993. do 2002. godine:

 - Mislim, hajde. Imali smo svoje izazove. I ne mislim da je Alek bio emocionalno ili mentalno dostupan za takvu vrstu razgovora, ali on u svom životu djeluje na sasvim drugačiji način - rekla je Kim


Alek Boldvin. Arhiv

Kako je rekla glumica, razvod je svima teško pao.

- Razvod je težak za dijete, bez obzira na to kako se dešava, a naš je bio veoma javan i gadan. Ako je htjela da dođu njeni prijatelji i da piše po zidovima olovkom, to je bilo u redu... Željela sam da njeno djetinjstvo bude puno ljubavi i svjetlosti, životinja i prijatelja - prokomentirala je.

Nakon borbe za starateljstvo Kim i Boldvin ostali su u dobrim odnosima.

 - Alek i ja samo sada dobro. Život ide dalje - rekla je Kim.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.