LIJEPE VIJESTI

Prinova u porodici Balašević: Aleksa uskoro postaje otac

Oglasio se i otkrio spol bebe

Aleksa Balašević. Instagram

A. Z.

30.4.2022

Sinoć je udovica kantautora Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, u njihovoj porodičnoj kući u Novom Sadu predstavila dopunjeno izdanje njegove zbirke "Dodir svile“ u kojoj će biti prikazane i intimne prepiske supružnika. Njoj su veliku podršku pružila njena djeca, kćerke Jovana i Jelena i sin Aleksa. 

Tom prilikom održan je i veliki koncert na kojem su se pjevale pesme Đorđa Balaševića, a svi članovi porodice panonskog mornara izašli su na binu gdje su podijelili najljepše uspomene sa Đorđem.

Olivera je u jednom trenutku sa svima podijelila sretnu vijest da je supruga njenog sina Alekse trudna, te da će dobiti treće unuče, piše "Telegaf"

Danas se na svom Instagramu oglasio i budući otac, koji se zahvalio svima koji su sinoć pjevali pjesme njegovog pokojnog oca, a usput otkrio i da će mu vjerenica podariti kćerku.

 - Hvala za čarobnu noć, moj Novi Sade, ali i naš vjerni ostatku planete. Za nešto više od tri mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od novembra, od kad sam saznao da nam stiže, još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jeste. Onakav kakav je bio jučer u ulici Jovana Cvijića 33. Vidimo se uskoro na jubileju Megdana i najavi pred početak snimanja našeg filma o Megdanu... Neko to od gore vidi sve... - napisao je Aleksa Balašević na svom Instagramu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.