ISPLIVALO SVE NA POVRŠINU

Na suđenju Džonija Depa i Amber Herd priložen neoborivi dokaz: On je imao ogrebotine na licu, a ona ništa

Tjelohranitelj Džonija Depa kaže da je primijetio ogrebotine i otekline na glumčevom licu

Amber Herd. Arhiv

A. Z.

1.5.2022

Sudska parnica između poznatog glumačkog para, Džonija Depa (Johnny Depp) i Amber Herd (Heard) nastavlja se i dalje.

Naime, tjelohranitelj Džonija Depa kaže da je primijetio ogrebotine i otekline na glumčevom licu tokom njihovog medenog mjeseca, te da je sve vrijeme mogao da svjedoči kako se njihov odnos postupno pogoršava.

- Na početku, sve je bilo divno i super. Osjećali su se kao da su na medenom mjesecu - rekao je Malkolm Konoli (Malcom) u svom iskazu.



Džoni Dep. Arhiv

Svađe su bile učestale

Konoli je priznao kako nikada nije vidio nikakvo fizičko nasilje između njih dvoje, ali naveo je da je često čuo kako se Dep i Herd svađaju. Tvrdi kako je mogao da čuje Amber koja povišenim tonom razgovara i vrišti, dodao je i to da je uglavnom čuo Amber, te da su se češće svađali nego bili u miru.

Tjelohranitelju je na sudu rekao da je primjećivao ogrebotine i povrede na Depovom licu, te je posebno napomenuo kako na Amber nije vidio nikakve tragove.

- Ono što sam odmah primijetio je da se većina tih tragova događa na lijevoj strani njegovog lica. Bilo je ogrebotina i na vratu. Viđao sam i zadebljanja na usnici, modrice u očnoj duplji. Bilo je sve redovnije, ne svake sedmice, ali sigurno se događalo - rekao je Konoli.

Fotografija kao dokaz

Sudu je potom prikazana fotografija koju je Konoli napravio tokom Depovog i Herdinog medenog mjeseca 2013. godine. Činilo se da Dep ima vidljive povrede i otekline na licu. Kada su ga zamolili da opiše fotografiju, Konoli je pokazao oteklinu na lijevoj strani Depovog nosa i ispod lijevog oka.

- Ili se zabio u vrata ili su se vrata zabila u njega - rekao je tjelohranitelj na pitanje suda o tome šta misli da se dogodilo tada. Tom je izjavom izazvao smijeh u sudnici.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.