BLIŽI SE VJENČANJE

Viktorija i Dejvid Bekam imaju veliki razlog za sreću

Viktorija Bekam uskoro bi mogla da počne da traži novu kreaciju koju će ponijeti na svadbu svog sina Romea Bekama

Dejvid i Viktorija Bekam. Arhiv

A. Z.

2.5.2022

Modna kreatorka Viktorija Bekam (Victoria Beckham) uskoro bi mogla da počne da traži novu kreaciju koju će ponijeti na svadbu svog sina Romea Bekama, jer kako navodi izvor on je počeo da razmišlja o braku.

On je već tri godine u vezi sa influenserkom Mijom Regan (Mia) i vrlo su posvećeni jedno drugom. Izvor navodi da kada se Bruklin Bekam (Brooklyn Beckham) vjenčao sa Nikolom Pelc (Nikol Peltz), mlađi brat je počeo da razmišlja o ženidbi.

Kako je izvor naveo u razgovoru za "Mirror", o vjenčanju se nagađalo kada su bili na porodičnom odmoru:

 - Mia je bliska s Romeovom mamom Viktorijom. Bilo je jasno da par želi dugoročnu zajedničku budućnost i već su pričali o tome da su srodne duše.


Romeo Bekam i Mia Regan. Arhiv

Ako je suditi po društvenim mrežama njih dvoje su jako zaljubljeni i uživaju u svojoj ljubavi:

 - Oni su opsjednuti jedno drugim. Mia je vrlo drugačija djevojka od Nikole i uvijek je izjavljivala da bi željela da se uda u Britaniji, te da želi daleko ležernije i skromnije vjenčanje od onog koje su imali Nikola i Bruklin - rekao je izvor.

Podsjetimo, prije nekoliko sedmica vjenčao se najstariji sin iz porodice Bekam, Bruklin, te je slavlje priređeno za brojne zvanice, među kojima su se našle i poznate ličnosti kao što su teniserke Serena i Venus Vilijams, ali i članice grupe Spajsi grls, kao i čuveni kuvar Gordon Ramzi. Bruklinova izabranica je američka naslednica Nikol Pelc.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.