ŠESTI NASTAVAK

Tarik Filipović kao paparaco: Pojačanje je hit serije "Ubice mog oca!"

Režiju nove sezone potpisuju zajednički Miloš Kodemo i Miroslav Lekić

Tarik Filipović. Agencije

H. J. I.

3.5.2022

Uveliko se snima šesti nastavak popularne kriminalističke serije "Ubice mog oca", a jedan od novih likova tumači hrvatski glumac Tarik Filipović.

Režiju nove sezone potpisuju zajednički Miloš Kodemo i Miroslav Lekić, a pod producentskom palicom Telekoma Srbija, "Filma danas" i produkcije "Dandelion". Nove epizode gledat ćemo na kanalu Superstar. Tarik, kako je saznao Kurir.rs igra Krstu, a svoje scene po dolasku snimao je u društvu Aleksandara Dimitrijevića koji je tek nedavno stekao popularnost ulogom u seriji "Klan". 

Nova sezona "Ubica" bavi se kockom, a reditelj Predrag Gaga Antonijević nove uloge dao je i brojnim drugim glumcima, među kojima su Ivana Duduć, Mina Sovtić, Slaven Došlo i Sonja Damjanović. Tarik je stigao pravo na noćno snimanje, pa je zabilježio i na svom Instagramu šta glumci rade u pauzi između dva kadra.


Tarik Filipović objavio na svom Instagramu šta glumci rade u pauzama od snimanja - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

- Glumica ima i dekicu - napisao je Filipović.

Inače, Antonijević je jednom prilikom pojasnio po kom principu bira glumce. Uopće mu nije važno da su trenutno popularni, već ko je interesantan za određenu ulogu, pa tako u njegovim projektima glumci dolaze iz regiona i manjih mjesta.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.