SRBIJANSKA VODITELJICA

Dva mjeseca nakon razvoda: Jovana Jeremić uhvaćena s novim dečkom u džakuziju

Koliko uživaju u ljubavi govori i to da se gotovo ne razdvajaju jedno od drugog

Jeremić: Nije željela da priča o dečku. Agencije

Z. K.

4.5.2022

Jovana Jeremić razvela se prije dva mjeseca od supruga Vojislava Miloševića, sa kojim ima kćerku Leu. Iako je ovaj period za nju bio težak, voditeljica je nastavila dalje, a nedavno je navodno našla novog dečka, sa kojim uživa u ljubavi.


Nije poznat javnosti

U pitanju je muškarac nekoliko godina stariji od nje, a iako nije poznat javnosti, uticajan je i kreće se u krugovima u kojima i Jovana Jeremić. Tako su se navodno i upoznali, na jednom događaju kad su se našli u zajedničkom društvu.Između njih su odmah sjevnule varnice, pa su nastavili da se čuju, nekoliko puta su izašli zajedno na večeru, nakon čega su uplovili u vezu, piše "Kurir".

Koliko uživaju u ljubavi govori i to da se gotovo ne razdvajaju jedno od drugog, a sada su i otputovali zajedno u Budimpeštu.


Jovana Jeremić. Agencije

Nedavno su viđeni i u jednom spa-centru u naselju Medaković, gdje su bili vrlo prisni. Kako kaže izvor, koji se zatekao na istom mjestu na kom i ljubavni par, Jovana i njen dečko su se sve vrijeme grlili, ljubili i mazili.

- Nije bila gužva tog dana u spa-centru, iako je bio vikend, bilo je nekoliko ljudi, a tu su se našli i Jovana i njen dečko. Mladić je malo stariji od nje, pristojno izgleda, a djelovalo je da je baš zaljubljen u nju. Nisu se odvajali, a prisutnima su bili glavna atrakcija, svi su ih gledali - kaže izvor i dodaje da se oni nisu obazirali na to.

- Jovana se ponašala potpuno prirodno, kao da nije javna ličnost. Bila je jako prisna s dečkom, on ju je grlio i mazio sve vrijeme, ljubili su se u džakuziju... Bilo je veoma interesantno - kaže kroz sagovornik.


Nije negirala

 Jovana nije negirala da se našla u spa-centru, ali nije željela da priča o dečku.

- O svom privatnom životu sigurno u budućnosti neću ništa govoriti, posebno o mojoj privatnosti. Ja sam slobodna žena, ne kršim nikakve moralne kodekse koji su za mene kao osobu vrlo važni. Kad budem riješila da se udam i kada budem stala na ludi kamen, otkrit ću vam koji je to kamen mudrosti. Do tada, moji komentari vezano za privatni život, sigurno ih neću davati. Ljubim vas - rekla je Jovana za pomenut medij.

Podsjetimo, Jeremićeva je nedavno priznala da će se opet udati, ali ne uskoro.

- Udajem se! Naravno da ne bježim od toga, imam tek 31 godinu. Mlada sam i imam vremena više puta da stajem na ludi kamen. Ja sam žena koja privlači moćne muškarce. Jedan moj prijatelj kaže: "Jovana Jeremić je simbol moći", tako da sa mnom mogu da izađu na kraj samo moćni muškarci. Jedva čekam da ozvaničim vezu sa svojim kraljem, pa da zajedno vladamo - rekla je Jovana tada.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.