HOLIVUDSKA GLUMICA

Fanovi iznenađeni: Šta se sad desilo sa licem Nikol Kidman?

Naravno, njen zaštitni znak, glatka porculanska koža i dalje je tu, no lice joj izgleda napuhano i zategnuto

Nikol Kidman. Instagram

H. J. I.

5.5.2022

Nikol Kidman (Nicole) jedno je od najprepoznatljivijih holivudskih lica. Osim kad objavi fotografiju na Instagramu.

Naime, Nikol je pozirala s redateljicom Amazonove serije Expats Lulu Vang (Wang), no fanovima 54-godišnje glumice nije jasno šta se tačno desilo sa njenim licem.

Naravno, njen zaštitni znak, glatka porculanska koža i dalje je tu, no lice joj izgleda napuhano i zategnuto. Nikol je najprije tvrdila da je za njen savršen ten zaslužan zdrav život. Tad je demantirala da se ikad podvrgnula kozmetičkim zahvatima.

- Da budem iskrena, potpuno sam prirodna. Nosim kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem o sebi. Ponosno to mogu reći - rekla je 2007. godine za Marie Claire.

Četiri godine kasnije priznala je ipak da je išla na botoks.

- Probala sam puno stvari, no osim sporta i zdrave prehrane, većina toga ne donosi značajnu razliku - rekla je u intervjuu za njemački magazin TV Movie. Probala sam i botoks, no nije mi se sviđalo kako mi lice izgleda nakon njega. Sad ga ne koristim i konačno mogu micati svoje čelo - rekla je.

Nikol trenutno snima Amazonovu dramu Expats, koja se temelji na romanu Janice Y.K. Lee o ekstravagantnim životima bogatih ekspata. Sa snimanjima u Hong Kongu je počela prošle godine u avgustu, kad su u toj zemlji na snazi bile snažne mjere protiv širenja koronavirusa.

Vlasti su tada objavile da je Kidman dozvoljeno izbjegavanje karantene kako bi mogla početi sa snimanjem. Ipak, morala se vakcinisati, ne izlaziti iz svog smještaja, testirati se redovno i izvještavati nadležne o svojim poslovnim kontaktima, pisali su lokalni mediji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.