PREMALO NOVCA

Istina o raspadu grupe "Hurricane", otkriveni šok detalji

Raskol u grupi počeo je navodno jer su djevojke pjevale najčešće za 300 eura po nastupu

Članice grupe "Hurricane". Instagram

L. K. P.

6.5.2022

Članice grupe "Hurricane", Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić će od septembra, kada im se završava zajednička turneja, nastaviti solo karijeru, a raskol u grupi počeo je navodno jer su djevojke pjevale najčešće za 300 eura po nastupu, jer im je toliko ostajalo kada su im se odbijali svi troškovi.

- Sanja i Ksenija su u početku pristale na ovaj način rada, ali kada je menadžer prestao sa finansiranjem, njih dvije su se pobunile zbog Ivane. Najviše im je zasmetalo to što je Ivana prilikom koncerata tražila od Sanje i Ksenije da pjevaju s njom, jer je slabiji vokal. Vučić i Knežević su smatrale da nije u redu da i one pjevaju za 300 eura, koliko je dobijala i Ivana, koja je najviše igrala i pravila šou, već da zaslužuju više. Tu je nastao sukob između djevojaka, koji je kulminirao raspadom "Uraganki" - izjavio je izvor za Kurir.


Članice grupe "Hurricane". Instagram

Izvor tvrdi i da Sanja i Ksenija od početka saradnje nisu mogle da podnesu Ivanu, za koju su smatrale da je favorizovana u odnosu na njih dvije, a to se vidjelo upravo i po tome što nisu htjele da joj pomažu tokom koncerata.

Osim ovog, da je u posljednje vrijeme vladala užasna atmosfera među njima, svjedoči i činjenica da je ovaj trio nedavno u samo jednom mjesecu imao tri nastupa zbog čega se Sanja žalila da je zaradila svega 900 eura, što je jako malo, s obzirom na to da je ugovorom bila u obavezi da gostuje u raznim emisijama i da se pojavljuje na raznim mjestima, što njoj nije bilo pravo. Osim toga, ona već duže vrijeme smatra da bi kao solo pjevačica zarađivala mnogo više novca. Isti je slučaj i sa Ksenijom.


Njihovi fanovi već su nekoliko dana u šoku, a svima je teško prihvatiti vijest o raspadu. Na Twitteru se vode prave diskusije zašto su se potencijalno raspale.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.