MUZIČKI SPEKTAKL

"Tunnel Vision 2022" u subotu u tunelu Ciglane: Specijalni gost Cunami Flo

Za kvalitetnu zabavu, pobrinut će se lokalni DJ-evi Isane, Kazumi, Mr. Mehikano, YNGOD, Zlijay...

"Tunel Vision 2022". Promo

L. K. P.

6.5.2022

Tunel Ciglane otvara svoja vrata za sve mlade i oni koji se tako osjećaju za muzički spektakl pod nazivom "Tunel Vision 2022" u subotu, 7. maja u 18 sati, pa sve do ponoći.

Događaj će se desiti u sklopu Dana Općine Centar Sarajevo, odnosno programa Creative Industry Resort koji je namijenjen novim generacijama. Realizacija je u partnerstvu sa Općinom Centar i JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo.

Za kvalitetnu zabavu, pobrinut će se lokalni DJ-evi Isane, Kazumi, Mr. Mehikano, YNGOD, Zlijay... dobro poznati sarajevskoj publici, od začetnika blok-party kulture, preko poduzetnice koja vodi svoju marketing agenciju, do oca koji će uspavati svoju kćerku prije nastupa, preko DJ-a koji svira svoje muzičke setove u zraku na desetine metara visine iznad Sarajeva - u žirokopteru, do DJ-a sa sarajevskom adresom koji se bavi modelingom u Aziji, kulinarske specijalitete priprema u Dubrovniku, a u Sarajevu nastupa pred omiljenom publikom. Ovaj odabir muzičara ujedno predstavlja novu generaciju sa višeslojnim karakterima potrebnim za uspjeh.




Cunami Flo. Promo

Specijalni gost noći je Cunami Flo najbrža rastuća zvijezda sarajevskog asfalta čiji pregledi na muzičkim platformama prelaze milione, a pored vještina za rap tekstove prepoznatljiv je i po uličnoj umjetnosti.

Protokol dolaska je organizovan sa digitalnim Pozivnicama koje možete osvojiti tako što podjelite ili komentarišete post vašeg omiljenog izvođača, putem socijalnih mreža, o tome možete više saznati posjetom Instagram i Facebook stranice Creative Industry Resort .

Preporučuje se raniji dolazak, u periodu od 18 do 20 sati kako bi se izbjegle gužve na ulasku, a budući da je broj pozivnica ograničen radi same kvalitete iskustva posjetilaca, zbog najavljenog velikog interesovanja postoji mogućnost da će se kapija zatvoriti nakon 20 sati 30 minuta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.