IZNENADNI NASTUP

"Dubioza kolektiv" pola sata pjevala na zagrebačkoj tržnici, svi plesali u ritmu

Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, prvi nastup u Hrvatskoj nakon dvije i po godine bit će na Sea Star festivalu u Umagu, poručili su članovi "Dubioze"

"Dubioza kolektiv". Bruno Fantulin / PIXSELL

L. K. P.

7.5.2022

"Dubioza kolektiv", jedna od najpopularnijih grupa u regionu, iznenada je nastupila danas u podne na Dolcu, glavnoj zagrebačkoj tržnici, kako bi najavila svoj prvi koncert u Hrvatskoj nakon dvije i po godine koji će biti na Sea Star festivalu u Umagu krajem maja.

Uz furioznu, polusatnu svirku i hitove “Volio BiH”, “USA”, “Himna generacije” i “Bubrezi” plesao je prepuni plac i time službeno označio ulazak u finalnu fazu pred početak održavanja prvog velikog hrvatskog festivala nakon dvogodišnje pauze

- Ljudi, ljudi, ovako, naš prvi, prvi nastup u Hrvatskoj nakon dvije i po godine bit će na Sea Star festivalu u Umagu. To ne smijete propustiti!, poručili su momci iz "Dubioze kolektiv" i žustro krenula u finale nastupa s velikim hitom “No Escape (From Balkans)”.


U lagunu Stella Maris 27. i 28. maja sarjevski bend će donijeti apsolutnu “greatest hits” kolekciju, začinjenu premijerom pjesma s novog studijskog albuma “Agrikultura” koja će bit objavljena u utorak, 10. maja.

Umaška laguna Stella Maris 27. i 28. maja ugostit će velika muzička imena kao što su jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, vodeći regionalni izvođači kao što su Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, te sjajna imena elektronske scene poput Insolate, Tijana T, Adiel i Brina Knauss i drugi.

Događaj kojim će se otvoriti evropska festivalska sezona ujedno je i prvi veliki festival koji će biti održan u Hrvatskoj nakon dvije godine.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.