FRANCUSKA MODA

Brižit Makron na suprugovoj inauguraciji sva u bijelom, pažnju opet ukrale njene genijalne cipele

Od nakita je nosila predimenzionirani plavi prsten, a kosu ležerno skupila u nisku punđu, pritom ostajući vjerna omiljenoj voluminoznoj frizuri

Brižit Makron. Agencije

L. K. P.

7.5.2022

Inauguracija francuskog predsjednika Emanuela Makrona (Emmanuel Macron), kojom je obilježen početak njegovog drugog petogodišnjeg mandata (službeno počinje 14. maja), prošla je bez velike pompe.

Svečana inauguracija održana je u Elizejskoj palači pred oko 500 uzvanika, među kojima su se našla i dva bivša predsjednika Francois Hollande i Nicolas Sarkozy, s kojim se Brižit Makron (Brigitte Macron) srdačno pozdravila. Ceremoniju nisu propustila ni članovi njihovih porodica.



Brižit Makron. Agencije

Na ulasku u dvoranu Makron je svojoj supruzi simpatično namignuo, a francuska prva dama kao i obično pažnju je plijenila pomno odabranim stajlingom.

I ovaj put bila je vjerna svom elegantnom, minimalističkom stilu kojeg ponekad razbija s nekim pomalo pomaknutim detaljem. Uz jednostavnu snježno bijelu shift haljinu, nosila je odgovarajući kraći sako od istog materijala na kojem su se isticali gusto poredani ukrasni gumbi, a stajling očekivano nosi potpis "Louisa Vuittona".


Inauguracija Emanuela Makrona. Agencije

Od nakita je nosila predimenzionirani plavi prsten, a kosu ležerno skupila u nisku punđu, pritom ostajući vjerna omiljenoj voluminoznoj frizuri.

Stajling je zaokružila vrtoglavo visokim štiklama u istoj boji s efektnim detaljem – špicastom srebrnom kapicom. Ovim cipelama francuska prva dama vjerna je već neko vrijeme, a kao i većina njezine garderobe nose potpis luksuzne pariške modne kuće Louis Vuitton. Model nazvan Urban Twist ima i u crnoj boji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.