ŽELI PROMJENU

Rada Manojlović: Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke

Primijetila sam da me plaši prolaznost, rekla je Rada.

Rada Majnolović. Instagram

A. Z.

9.5.2022

Haris Berković i Rada Manojlović odlučili su da stave tačku na šestogodišnju vezu, što se dogodilo na iznenađenje svih pogotovo zobg činjenice da su Rada i njen izabranik živjeli već neko vrijeme pod istim krovom.

Navodno je Rada bila ta koja je odlučila da prekine vezu i zatražila od svog devet godina mlađeg dečka da se iseli iz stana, prenose srbijanski mediji. Kako su mediji prenijeli, Manojlović je primijetila da je u njihovom odnosu počelo mnogo toga da se podrazumijeva i da više nije bilo kao prije. Kako je veza prerastala u naviku, pjevačica ju je okončala.


Od raskida je protekao određeni period, pa je mogla da razmisli o svojim greškama, ali i strahovima. Može se reći da joj je raskid pomogao da ponovo uredi svoj život.

- Primijetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Također bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem. Dosta sam bila loša i u organizaciji, znala sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspjela to da riješim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala - rekla je pjevačica za "Story".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.