GLUMAČKE VODE

Lola iz filma "Munje“ je nestala sa scene: Evo gde je i šta radi danas

Milica se povukla iz glumačkih voda, ali je nastavila da se pojavljuje na televiziji, samo u nešto drugačijem izdanju

A. Z.

Milica Vujović u filmu "Munje"

Foto: Printscreen


Film "Munje" je i danas omiljen mnogim generacijama, a snimanje ovog projekta su pratile brojne zanimljivosti.

Svi se sjećaju pankerke Lole sa karakterističnom frizurom i krupnim očima, ona se poslije ovog filma povukla sa scene. Milica Vujović je djevojka koja je igrala Lolu zajedno sa kolegicom Majom Mandžukom, o kojoj se posle dosta pisalo. Milica se povukla iz glumačkih voda, ali je nastavila da se pojavljuje na televiziji, samo u nešto drugačijem izdanju. 

Naime, ona je počela da vodi emisiju o muzici, ekstremnim sportovima i ekologiji, a umjesto kratke kose, ona privatno voli dugu kosu vezanu u rep i nenapadnu šminku.

  • Sergej Trifunović, Milica Vujović i Maja Mandžuka

    Sergej Trifunović, Milica Vujović i Maja Mandžuka

    Foto: Instagram


Zanimljivo za "Munje" jeste način na koji su odabrane glumice koje će igrati Lolu i Katu. Odluka je bila da to budu neprofesionalne glumice, te je Katu koju je igrala Maja Mandžuka, otkrio Zoran Cvijanović, dok je Lolu doveo Sergej Trifunović.

 - Vozio sam se tridesetkecom. Samo sam ugledao neka nevjerovatna dva oka. Nikad prije toga nisam "startovao" djevojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubijeđen da je ona savršen izbor -  rekao je Sergej.

Potpuno opuštena

Scenarista filma, Srđa Anđelić je jednom prilikom pojasnio da su sve djevojke na kastingu imale zadatak da izgovore repliku "Ćao, hoćeš na piće" i nijedna nije to dobro uradila jer su glumile, a trebalo je da izgleda prirodno. Onda se pojavila Milica Vujović koja je izgovorila "eee, 'oćeš piće?" i svi su shvatili da je ona ta.

NA VRH

Podijeli članak na