OBJAVILI EMOTIVNI VIDEO

Glumac Alek Boldvin i njegova supruga otkrili spol sedmog djeteta

U videu je svaki član porodice Boldvin ponudio savjete nerođenoj bebi

Porodica Boldvin. Screenshot

H. J. I.

10.5.2022

Glumac Alek Boldvin (Alec Baldwin) i njegova supruga Hilaria objavili su spol njihovog sedmog djeteta te saopćili da očekuju djevojčicu kasnije ove godine. 

Par koji već ima šestero djece objavio je sentimentalni video na Instagramu u kojem su otkrili da će njihova sedma beba biti djevojčica.

- Jedva čekam da te upoznam, kćeri moja - kaže Hilaria u videu.

U videu je svaki član porodice Boldvin  ponudio savjete nerođenoj bebi.

- Uvijek mi je bilo zabavno i smisleno saznati spol moje bebe, ali, kako rastem i učim, želim to učiniti malo drugačije ovaj put -  napisala je uz objavu.

- Možemo samo voditi, poticati njihov duh, slušati, dijeliti svoja iskustva i učiti od njih, dok gledamo njihovo vlastito putovanje. Možemo pružiti što bolji život, ali ostalo je na našoj bebi da otkrije svoje, jedinstveno ja - dodala je.

Nije poznato koje ime par planira dati svojoj kćeri. Ranije su birali tradicionalna španska ili italijanska imena za svoju djecu, uključujući kćeri Karmen (8) i Mariu Luciu (1) te sinove Rafaela (6), Leonarda (5), Romea (3) i Eduarda "Edu" (1). Alek također ima 26-godišnju kćer Ireland Boldvin (Baldwin) s bivšom suprugom Kim Basinger.

Hilaria je u aprilu rekla obožavateljima da već zna spol svoje sedme bebe, ali je odbila otkriti informacije na društvenim mrežama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.