OTVORILA DUŠU

Jelena Rozga: Ne trpim više nikoga, solo sam

Tako ćete naučiti druge da vas vole i poštuju, rekla je Rozga

Jelena Rozga. INSTAGRAM

A. O.

14.5.2022

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga sama je već neko vrijeme, a prema nekim navodima, čini se da je njen posljednji izabranik bio kuhar Ivan Pažanin.

Ipak, Jelena ističe da joj sreće ne manjka, a objasnila je i zašto ne može da pronađe svoju srodnu dušu.


Ivan i Jelena. AGENCIJE

- Ponekad bih nešto i trpila, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, muzika je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo - priznala je pjevačica u emisiji "Grand news".

Inače, Jelena je nekoliko mjeseci nakon navoda o njenoj romansi sa Ivanom, priznala da je ponovo solo.


Rozga: Solo sam. INSTAGRAM

– Solo sam – kratko je prokomentarisala pjevačica na pitanje o emotivnom statusu, a potom otkrila koje karakterne osobine bi trebalo da ima njen idealni partner.

– Odanost, povjerenje i vjeru. Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti druge da vas vole i poštuju. I tada možete stvoriti svoj svijet u kojem ćete biti sigurni i nedodirljivi – istakla je Jelena ranije za “Azru”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.