HIT REAKCIJA

Voditelj "zavirio" u Aleksandrin telefon, pa vidio poruku od Isaka

On je prvo došao na moj nastup u Beogradu, tada smo se prvi put upoznali, otkrila je pjevačica

Aleksandra Mladenovic. Instagram

A. Z.

16.5.2022

Aleksandra Mladenović i njen kolega Isak Šabanović, nakon što su "uhvaćeni zajedno", potvrdili su da su dva mjeseca u vezi. Pjevačica je sada otkrila kako su se upoznali, zašto su skrivali ljubav, ali i da li postoji ljubomore među njima.

- On je prvo došao na moj nastup u Beogradu, tada smo se prvi put upoznali. Poslije smo se sreli u Grandovoj emisiji, ali nije bilo varnica, bar ja nisam obraćala pažnju. Kasnije smo se sreli još par puta i eto. Trudili smo se da sakrijemo sve, nismo željeli da našu vezu eksponiramo i da naše pjesme i karijeru stavimo u drugi plan zbog toga, gledali smo da našu ljubav što duže sakrijemo, ali eto nije nam pošlo za rukom - rekla je u s osmijehom u emisiji "Zvezde Granda Specijal", a znajući koliko je temperamenta voditelja je zanimalo da li u njihovoj vezi ima ljubomore.


Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović. Printscreen

- Nema, imamo maksimalno pojverenja jedno u drugog - odgovorila je pjevačica, što je navelo voditelja da je isprovocira.

- Mogu da zamislim! Ma, da li vi vjerujete u ovo? Ova ga provjerava stalno - obratio se voditelj publici u studiju, ali je Aleksandra odgovorila da je za sad sve ok i da ne bi ništa kvarila.

- Je l' ti napiše nekad "volim te, mali" - upitao je voditelj, a nakon što je shvatila da joj gleda u telefon, Alekandra ljutito dodala:

- To si sad vidio!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.