POZNATA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan zatekla pitanjem srbijansku voditeljicu

Ako ćete rintati da platite bejbisitericu, onda ste stvarno blesavi, poručila je Rudan Mariji Kilibardi

Vedrana Rudan i Marija Kilibarda. Screenshot

H. J. I.

16.5.2022

Vedrana Rudan gostovala je kod srbijanske voditeljice Marije Kilibarde povodom promocije svoje nove knjige. U jednom trenutku, Rudan je pitanjem zatekla voditeljicu koja je na početku priznala da ju je dirnula tema Vedranine nove knjige.

- Šta vas je slomilo? - upitala ju je spisateljica.

- Pa na primjer zato što kada žena u 41. godini baš želi imati dijete, a nema ga i onda se sve vrijeme u knjizi spominje "ma što će ti djeca" - rekla je voditeljica, na što ju je Rudan još jednom pitala koliko godina ima.

- Ali vi imate 42 godine. Ja vas držim stvarno budalom svjetskom nakon ove rečenice. Šta će vama djeca? - rekla joj je Rudan.


- Pa nekako sam ostvarena u svakom drugom smislu, a od svoje 25. godine imam fizičku potrebu da budem trudna - iskrena je bila voditeljica.

- Pa što, od 25. do dana današnjeg niste mogli naći nekog pastuha da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš vjerojatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dijete. Vaša bejbisiterica će vjerovatno više koštati od te mizerne plaće koju primate - poručila joj je Rudan, na što je voditeljica kroz smijeh rekla: "Zato rintamo..."

- Ako ćete rintati da platite bejbisitericu, onda ste stvarno blesavi - zaključila je Rudan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.