LJUBAVNI KRAH

Razvodi se Naida Kundurović: Voditeljica stavila tačku na brak s Esadom Zečevićem

Ništa ne bih komentirala dok to ne bude završeno, čisto etički, moralno

Naida Kundurović. Arhiv

Piše: A. H.

17.5.2022

Jedna od omiljenih bh. televizijskih voditeljica Naida Kundurović stavila je tačku na brak s Visočaninom Esadom Zečevićem, umjetničkim direktorom jednog produkcijskog studija.



Proces u toku

Harizmatična voditeljica N1 televizije je samo za „Avaz“ kratko prokomentirala ove navode.

- Mogu samo kratko reći, proces je u toku, još ništa nije gotovo. Ništa ne bih komentirala dok to pravno ne bude završeno, čisto etički, moralno - rekla nam je Kundurović.

Inače, ovaj par je, dok je ljubav trajala, zajedno pokrenuo i „Aya's Touch“, platformu za osnaživanje vlastite moći pojedinca u cilju vođenja svog najboljeg života. Platformu su nazvali po kćerkici koju su dobili u braku.

Internet-stranicu i YouTube kanal pokrenuli su u martu 2020., kada je i korona pokucala na vrata, kao odgovor na veliki strah, nesigurnost i zbunjenost ljudi.


Vještina življenja

- Već dugi niz godina propitujem duhovnost i tražim što kvalitetnije načine za što smisleniji život. Doslovno mogu reći da izučavam vještinu življenja. Uzimajući u obzir i to da studiram psihologiju, taj projekt je namijenjen svim ljudima koji žele da rade na sebi i koji žele kvalitetniji i smisleniji život, koristeći raznorazne alatke koje mi nudimo. Nikako nije bilo dosadno, bilo je izuzetno dinamično i aktivno. Esad je iza kamere, a ja sam ispred. Tako da smo mi, zapravo, uživali kreirajući taj svoj multimedijalni projekt, koji je sada postao i moj mali biznis - rekla nam je svojevremeno Kundurović.

Sudeći prema objavama na Instagramu, Naida odlično podnosi ovaj period, pa tako se ovih dana moglo vidjeti da ona na svom profilu slavi prijateljstva, druži se s kolegama i prijateljima.

Naida Kundurović. Arhiva

Vjenčali se 2019. godine

Naida i Esad vjenčali su se u decembru 2019., a upoznali su se nekoliko mjeseci ranije u Visokom. Kćerka im se rodila u maju 2020. godine.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.