SCENA

Poslušajte novu pjesmu Ane Rucner: Bivša žena Vlade Kalembera snimila "Bijeli anđeo"

Pjesma je snimana na hrvatskom i engleskom jeziku

Ana Rucner. Promo

L. S. R.

17.5.2022

Nova pjesma violončelistice Ane Rucner- „Bijeli anđeo“ ovih je dana doživjela svoju veliku regionalnu premijeru i najavila izlazak novog studijskog albuma „Classic Balkan“. Pjesmu prati i zanimljiv video spot, razotkrivajući novo i neočekivano poglavlje u muzičkoj karijeri poznate violončelistice Ane Rucner.

O čemu se zapravo radi, publika u Bosni i Hercegovini imala je priliku već čuti početkom marta kada je Ana promovirala svoj novi muzički izraz na koncertu u Sarajevu. S ovom potpuno novom muzičkom pričom Ana Rucner će se uskoro predstaviti i publici u Mostaru, na koncertu koji će se održati 8. juna u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

"Bijeli anđeo" je nastao u saradnji sa Zlatkom Timotićem – Zlajom, a pjesma je snimana na hrvatskom, ali i engleskom jeziku, za potrebe stranog tržišta.



- Pjesma 'Bijeli Anđeo' jedan je od mojih favorita s novog albuma i jedva sam čekala da ovaj novi singl i video spot predstavim svojim fanovima. Spot koji prati pjesmu je vrlo jednostavan i minimalistički, a sva je pažnja usredotočena na taj divan zvuk violončela i snažan, emotivan vokal. Ovaj video, baš kao i pjesma, šalju poruku ljubavi i nade, a to je ono što nam danas treba više nego ikada - zaključila je bivša supruga Vlade Kalembera.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.