SVE JE DRUGAČIJE

Čuvena fotografkinja: Očito je da je nova naslovnica s Kim Kardašijan fotošopirana

Radi se o naslovnici magazina "Sports Illustrateda"

Kim Kardašijan. Agencije

L. S. R.

18.5.2022

Kim Kardašijan (Kardashian) ponovno se našla na udaru kritika zbog fotošopa. Ovaj put razlog je naslovnica magazina "Sports Illustrated" koja je, kako tvrde stručnjaci, poprilično fotošopirana.

- Kim je prvakinja Photoshopa i Airbrusha 2022. godine - moglo se pročitati na Twitteru nakon što je naslovnica objavljena.

Fotografkinja Gabrijela Kaspo (Gabriella Csapo) za "New York Post" potvrdila je da tviteraš koji stoji iza tog tvita i nije baš lagao. 

- S profesionalnog stajališta, ovdje je dovoljno samo pogledati fotografiju da znate da je fotošopirana. Osim što je ovdje u pitanju "Sports Illustrated", to je i Kim Kardašijan. Moramo pretpostaviti da je u ovom trenutku njene karijere svaka fotografija fotošopirana - našalila se.


Također je istakla:

- Njen nos na naslovnici izgleda ravnije i uže od nosa na ostalim fotografijama sa snimanja, ima neprirodno ravnu liniju na kojoj joj počinje kosa te izglađenu kožu. Važno je da svi koji vide ovo shvate da je Kim Kardašijan dio industrije koja ima za cilj učiniti da svaka fotografija izgleda što bolje i što zabavnije. Zato je većina fotografija fotošopirana i zato ne treba pokušavati kopirati te nerealne standarde ljepote - zaključila je Kaspo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.