LJEPOTICE I LJETO

Bosanske manekenke spremne za plažu: Pogledajte listu najzgodnijih

Savršenim tijelima ostavljaju bez daha pratioce na Instagramu

A. HODŽIĆ

Bosanskohercegovačke manekenke već su uveliko počele pripreme za ljeto te tako neke od njih ne izlaze iz teretane, neke su odabrale jogu, dok druge liniju sređuju plivanjem. Sve to je propraćeno i poziranjem pored bazena, što nerijetko završi na Instagramu.

Zajedničko vrijeme

Jedna od manekenki koje se najviše brinu o kondiciji i formi je Amra Džeko. Ona vrlo često na svom Instagramu dijeli snimke iz svog doma, ali i iz teretane, gdje obavlja zahtjevne treninge zbog kojih supruga Edina Džeke izgleda besprijekorno. Da je neumorna i vjerna ritualu vježbanja, dokazuje i činjenica da je i u trudnoći trenirala.

Njena dobra prijateljica i jedna od najuspješnijih manekenki u našoj zemlji Sarah Čerkez je, također, „ovisnica“ o treningu, ali i jogi. Džeko i Čerkez su tako nedavno objavile snimak na kojem treniraju u Dubrovniku, gdje svako ljeto zajedno provode vrijeme.

Zeničanka Meri Gulin, samo nekoliko mjeseci nakon poroda, izgleda odlično, a svoje pratioce svakodnevno ostavlja bez daha pozirajući na bazenu. 

Raznolikost tajni

Nekadašnja manekenka, a danas influenserica Samra Menzilović već se zaputila u tursko odmaralište Alanju, a svoje pratioce počastila je setom fotografija iz bazena.

- Putujemo zato što su udaljenost i raznolikost tajni osvježivači kreativnosti - napisala je influenserica.

Zgodna Banjalučanka Milena Tunguz se, također, zaputila na more. Ona se već nekoliko dana provodi u mjestu Medveja u Istri, a svoje pratioce je „počastila“ zanimljivim fotografijama u kupaćem kostimu, na kojima se vidi da je ova ljepotica i dalje u formi.

Ana Marija Jurišić još je jedna manekenka koja se ne libi pokazati zanosno tijelo. S obzirom na to da živi na relaciji Pula – Sarajevo, ne čudi što je ona, zbog plivanja, uvijek u formi, a tu su i naporni treninzi koje ova bh. ljepotica ne propušta ma gdje se nalazila.

Bombastični set na plaži

Bosanskohercegovačka manekenka Melani Čolić snimila je nedavno bombastični editorijal na plaži. Lijepa Sarajka s adresom u Americi pozirala je u seksi crnom kostimu, a fotografije su ostavile bez daha njene pratioce.

Više o:

Manekenke Ljeto
NA VRH

Podijeli članak na