FASCINIRALA POJAVOM

Adriana Lima kao grčka boginja: Smjelom kombinacijom oduševila publiku

Lijepa Brazilka izabrala je crnu svilenu haljinu koja je istakla i njen trudnički stomak

Adriana Lima. Instagram

A. Z.

19.5.2022

Jedan od najprestižnijih i najpopularnijih filmskih festivala na svijetu - Festival u Kanu - traje do 28. maja, što znači da će se u ovom vremenskom periodu slavne ličnosti pojavljivati u besprijekornim modnim izdanjima.

Baš kao što je glumica Eva Longorija (Longoria) ukrala sve simpatije publike prvo veče Kanskog festivala, tako je Adriana Lima sinoć oduševila publiku kada se pojavila zajedno sa svojim partnerom Andreom Lemerom (Lammer).

Lijepa Brazilka izabrala je crnu svilenu haljinu koja je istakla i njen trudnički stomak. Pristojan dekolte, nastavci rukava koji se vuku po zemlji samo su dio nesvakidašnje toalete, čiji donji dio ostavlja bez daha.

Andre Lamer i Adriana Lima. Instagram

Naime, donji dio haljine napravljen je tako da izgleda kao suknja, a najzanimljive od svega je to što je takozvonog grčkog kroja, koji odavno nismo imali priliku na poznatima.

Adriana je kombinaciju upotpunila crnim sandalama sa kaišićma i efektnim naušnicama sa cirkonima u ružičastoj boji.

Budući otac njihove bebe i partner Adriane Lime nije zaostajao kada je riječ o stajlingu. On je za ovu priliku obukao teget smoking koji je upario sa bijelom košuljom, leptir-mašnom i lakovanim cipelama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.