ISKRENA I DIREKTNA

Ana Sević o događajima vezanim za Darka Lazića: To su bolne i tužne teme

Pronašla mirnu luku

A. Z.

Ana Sević

Foto: Instagram


Pjevačica Ana Sević je nakon što se razvela od pjevača, Darka Lazića, pronašla mirnu luku u braku sa sadašnjim suprugom Danijelom. Oni su se vjenčali u krugu najbližih prošle godine i imaju dvoje djece.

Ana iz prvog braka ima kćerkicu Lorenu, a otkrila je kako se snalazi sa troje male djece i da li uspijeva da postigne sve dnevne obaveze koje velika porodica zahtjeva:

 - Jeste naporno pošto Sena ima samo godinu i pet mjeseci, a Simeon ima samo dva mjeseca, ali nekako to sve ide. Lola je starija i odgovorna, uvijek je tu da pripomogne za sve što može. Ona i Sena to je posebna vrsta ljubavi. Ja uvijek kažem ja sam jedinica i ne znam kako je imati sestru i sada kada vidim njih dve jako mi je žao zbog toga, jer je stvarno to neka druga dimenzija - iskrena je Ana za "Grand news".

Pjevačici su se u posljednje vrijeme dešavale samo lijepe stvari, pa su veselja na pomolu jer treba da se obilježi sve što se dogodilo:

 - Pričali smo o tome, pošto imamo toliko stvari koje nismo proslavili od rođenja djece, krštenja, ja ne znam odakle ćemo da krenemo, samo da smo svi zdravi i sve ćemo nadoknaditi. Bit će slavlja, pa ja mislim naredne dvije godine ima samo da nadoknađujemo sve ono lijepo - ispričala je Ana.

Njen bivši suprug Darko, sa kojim je bila u braku od 2014. do 2019. godine, imao je turbulentan period u posljednje vrijeme, a Ana kaže da bi te teme ipak ostavila

NA VRH

Podijeli članak na