STRAVA I UŽAS

Goca Lazarević preživjela nasilje: Maćehin sin me je tukao svakog dana

Teško životno razdoblje počelo je, naime, kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći

A. Z.

Goca Lazarević

Foto: Instagram


Ako je suditi po njenom širokom osmijehu, gotovo je nemoguće povjerovati da je Goca Lazarević preživjela nasilje. Estradna umjetnica, koja plijeni šarmom i nevjerovatnom pozitivnom energijom, nažalost, u mladosti se susrela prvo sa psihičkom, a zatim i fizičkom torturom.

Teško životno razdoblje počelo je, naime, kada je njena majka poginula u saobraćajnoj nesreći, te joj se otac oženio ne jednom, već nekoliko puta, a među maćehama, koje su se nizale, nije se našla niti jedna koja je prema Goci i njenom bratu bila nježna i blagonaklona.

Posljednja među njima sa sobom je čak dovela i sina, koji je batinama izražavao nezadovoljstvo prema Goci.

 - Bio je razmažen i svaki dan me je tukao. Nije volio što sam tu. Jednom, kada sam mu vratila, njegova mama rekla je da tražim drugu kuću. Spakovala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla da tražim tetku. Znala sam samo da radi kod Liona u nekom bifeu. Jedva sam je našla. Od tog momenta sam živjela kod tetke Rade u jednoj čatmari -  ispričala je djelić svoje teške životne priče pjevačica. 

Bila je u sličnoj situaciji, bez podrške, oslonca i ušuškanog krova nad glavom našla i nakon razvoda od Milutina Popovića Zahara.

 - Nakon razvoda sam plakala svaki dan. Otišla sam sa djecom i sve sam ostavila. Preselila sam se u jednu nezavršenu kuću koju smo pravili. Bez struje, bez telefona. To je bilo strašno. Bez ičega. Ništa nisam imala unutra. Kupila sam krevet, imala sam jedan televizor i jedan tranzistor. Bilo je mnogo teško - zaključila je ona.

Više o temi Pjevačica

POHVALILA SE NA INSTAGRAMU
Tea Tairović objavila novi album: Evo šta kažu njeni pratioci
NA VRH

Podijeli članak na