NISU ŠTEDJELI

Pogledajte nekretnine poznatih na obali Jadrana: Saša Popović luksuzni stan platio 300.000 eura

Poznati muzičar Goran Bregović posjeduje dvije nekretnine u Perastu u kojima najčešće ljetuje njegova supruga Dženana sa kćerkama

H. J. I.

23.5.2022

Saša Popović je luksuzni stan u Opatiji kupio 2016. godine. Arhiva

Brojne poznate ličnosti iz svijeta glume i muzike mogu da se pohvale luksuznim kućama koje se nalaze na samoj obali Jadranskog mora, gdje uglavnom provode ljetnje dana opuštajući se sa porodicom i najbližim prijateljima.

Crnogorsko primorje oduvijek je bilo zanimljivo estradnim ličnostima, pa je tako Miloš Bojanić prije nekoliko decenija izgradio velelpnu vilu.

On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog vijeka, a za njeno renoviranje je prije nekoliko godina iskeširao 15.000 eura.

Vila Miloša Bojanića u Crnoj Gori. Telegraf.rs

Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, a kako su prošle godine pisali mediji, njegovu vilu htio je da kupi popularni turski glumac Halit Ergenč.

Poznati muzičar Goran Bregović posjeduje dvije nekretnine u Perastu u kojima najčešće ljetuje njegova supruga Dženana sa kćerkama.


Vila Gorana Bregovića. Screenshot

Inače, poznati muzičar kupio je prvo trospratnu kuću od kamena, čija je vrijednost procijenjena na dva i po miliona eura, a koja je, kako su pisali mediji, prije no što ju je kupio bila je muzej. Nedavno je kupio hotel i vilu "Perast" koju je proširio restoranom i terasom sa pogledom na more.

Glumica Seka Sablić već godinama unazad vlasnica je sasvim pristojne kuće u mjestu Rose.


Kuća Seke Sablić u mjestu Rose. Screenshot

Fanstatičan pogled na more pruža se sa terase, a do samog centra Rose dijeli je stotinjak stepenica. Brojni glumci upravo u Rosama imaju svoje kuće, a mjesto je toliko izolovano od civilizacije da nema nijednu prodavnicu, već se mještani ovog mjesta hranom snabdijevaju tako što im svakog dana u jutranjim satima dolazi veliki kombi gdje kupuju hljeb i voće.

Saša Popović vlasnik je luksuznog stana u Opatiji, kojeg je kupio 2016. godine i to za nevjerovatnu cifru od 300.000 eura.

Luksuzni stan Popovića u Opatiji. Screenshot

Odavno je poznato da Neda Ukraden ima nekretninu u Lepetanama, u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori, gdje je kupila plac, prije nekoliko decenija, kada je bila na vrhuncu karijere.

Naime, ona je na placu izgradila višespratnicu, a ne kuću, od koje je jedan sprat uzela za sebe, dok ostale najvjerovatnije izdaje.


Kuća Nede Ukraden u Crnoj Gori. Telegraf.rs

Kuća, odnosno zgrada po pisanju medija vrijedna je milion eura, a svaki stan ima po najmanje sto kvadrata.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.