ZBOG KONCERTA U FRANKFURTU

Alen navodno na Facebooku prozvao Tifu: Ovako se ne odnosi prema poslu i prema prijateljima koji ti, ipak, nude komad hljeba

Na snimci koju je objavio Alen vidi se kako je Tifa s velikom mukom otpjevao hit "Bijelog dugmeta" “Lažeš zlato, lažeš dušo”

"Bijelo dugme" u Frankfurtu. Printscreen

L. K. P.

24.5.2022

Grupa "Bijelo dugme" krajem aprila održala je koncert u njemačkom Frankfurtu. I do sad se po kuloarima pričalo kako Mladen Vojičić Tifa na tom koncertu nije bio u svom elementu, a sada ga je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici prozvao kolega Alen Islamović

Na snimci koju je objavio Alen vidi se kako je Tifa s velikom mukom otpjevao hit "Bijelog dugmeta" “Lažeš zlato, lažeš dušo”.





Na internetu se pojavio i navodni komentar Islamovića.

- Baviti se poslom od kojeg živiš i zarađuješ, izdržavaš svoju porodicu, jeste jako teška obaveza, a to treba izdržati. I sve moguće pritiske. Ovako se ne odnosi prema poslu i prema prijateljima koji ti, ipak, nude komad hljeba, koji skupa pokušavaju doprinijeti svima. Nije ovo lagan hljeb, ali ja ga cijenim i svaku mrvicu, napisao je Islamović.



Status Alena Islamovića. Facebook

Nije tajna da između Tife i Alena već godinama tinja sukob, a nekoliko puta na nastupima umalo je došlo do fizičkog obračuna. Zbog toga na koncertima pjevaju u dva dijela, tako da se rijetko kada mogu naći istovremeno na bini.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.