SUĐENJE DECENIJE

Stručnjakinja svjedočila u korist Amber Herd: Otkrila nepoznato o "Aquamanu 2"

Arnold je opisala promjene koje su napravljene u scenariju

Amber Herd. Agencije

Avaz.ba

25.5.2022

Stručnjakinja koja je svjedočila u korist Amber Herd (Heard) odala je, kako se čini, veliki spoiler za film "Aquaman 2" dok je govorila o detaljima radnje filma u odnosu na tvrdnje da je Amber smanjena uloga.

Konsultantica za industriju zabave Ketrin Arnold (Kathryn) pozvana je na klupu za svjedoke dok se nastavlja suđenje za klevetu  Džonija Depa (Johnny Depp) protiv bivše supruge. 

Arnold je rekla da su "klevetničke izjave" Depovog advokta, Adama Valdmana (Waldman), nanijele štetu karijeri Amber Heard, rekavši da su studiji i brendovi postali zabrinuti zbog rada s njom uslijed reakcije društvenih medija.

Arnold je rekla da je prvi film o Aquamanu bio Herdin zvjezdani trenutak, "izvanredan trenutak" za uzlet njezine karijere.

- Bio je to trenutak kada ne samo da je bila dobra glumica, već je postala svjetski poznata jer je bila u najuspješnijem filmu... svakako za DC Comics" -  rekla je Arnold.

 

Herd je ranije posvjedočila da, iako će se još pojavljivati ​​u nadolazećem nastavku, njen angažman sada predstavlja "vrlo smanjenu verziju te uloge".

- Dobila sam scenarij, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili - rekla je ranije Herd.

 Arnold je sada ponovila njene tvrdnje, opisujući promjene koje su napravljene u scenariju.

- Vjerujem da je u prvom činu filma ozlijeđena ili je to imalo veze s bebom - rekla je i dodala da se oslanja na ono što joj je rekla Herd er nije vidjela kasnije verzije scenarija.

Ustvrdila je da Heardin lik kraljice Mere "završi u bolnici rano u novom filmu "Aquaman 2" i da ga nema do kraja".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.