U BEOGRADU

Skandal u kafani: Fudbaler Darko Jevtić i bivši dečko "žene od sultana" napravili haos zbog Tamare Milutinović

Pokušao je na razuman način da ga udalji od djevojke, međutim, Koljenović se nije zaustavio, tvrdi izvor

Tamara Milutinović i Darko Jevtić. AGENCIJE

A. O. / Telegraf.rs

27.5.2022

U jednoj beogradskoj kafani, u utorak večer došlo je do incidenta prilikom čega su fudbaler Darko Jevtić, inače dečko Tamare Milutinović, i muzičar Miloš Koljenović napravili haos zbog pjevačice.

Naime, do incidenta je došlo u utorak na srijedu, jer je bubnjar, član benda Slobe Radanovića, insistirao da Tamari i drugaricama koje su sjedele za njenim stolom kupi ruže.


Kupiti ružu

- Miša je prišao Darku i pitao ga da li je u redu da Tamari i njenim drugaricama kupi po ružu, nakon čega je nastao haos - kaže izvor za Telegraf, koji se to veče slučajno zatekao u kafani.

- Pokušao je na razuman način da ga udalji od djevojke, međutim, Koljenović se nije zaustavio. I dalje je insitirao da Milutinovićki kupi ruže. Jevtić ga je tada još jednom zamolio da se skloni od nje, ali umjesto tako da uradi, on je skočio na fudbalera - tvrdi izvor.

Nije došlo do većeg incidenta, osim guranja i koškanja, ali je obezbjeđenje odmah reagirlao i tuča je spriječena.


Reagiralo obezbjeđenje

- Pjevačici je bilo jako neprijatno zbog takvog njegovog ponašanja, a kada su njih dvojica nasrnuli jedan na drugog, obezbjeđenje je odmah uletilo u kafanu i počeli su da ih razdvajaju. Koljenovića su odmah izbacili napolje - dodaje izvor.

Inače, Komjenović je postao poznat široj javnosti kada ga je žena od sultana prijavila za nasilje. 

Njih dvoje su bili zajedno godinu dana, a haos je nastao zbog njegove ljubomore. Fizički je nasrnuo na nju u njenom stanu nakon što ju je napao da joj se fanovi udvaraju preko društvenih mreža i šalju joj poklone.

Tijana Milentijević i Miloš Koljenović. AGENCIJE

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.