INFLUENSERICA

Ella Dvornik na novoj estetskoj korekciji: Pohvalila se zahvatom pa posvađala fanove

Ono što mi je naj najbitnije je da imam i dalje prirodne mimike lica, poručila je

Ella Dvornik. Instagram

L. K. P.

28.5.2022

Hrvatska influenserica Ella Dvornik je već nekoliko puta ubrizgavala injekcije botoksa, premda joj je tek 31 godina.

Poznata je po tome da veoma otvoreno govori o estetskim zahvatima. Ne samo da ih bez problema priznaje, nego se, dapače, snima dok im se podvrgava i sve dijeli sa svojim fanovima.

Njene su takve objave uglavnom edukativne prirode te je više puta isticala kako svojim primjerom želi pomoći drugim ženama koje razmišljaju o istim zahvatima.



Jučer se javila s jedne takve korekcije, pozirajući na stolu u ordinaciji sa širokim osmijehom, dok joj liječnik iglom ubrizgava botoks u predio oko očiju.

- Bu, bu, bu, botox je tabu, ja ga volim. Ono što mi je naj najbitnije je da imam i dalje prirodne mimike lica, a spriječim boranje koje bih kasnije "morala" (čitaj htjela) puniti filerima. Prevencija je sve za one koji to žele, naravno, poručila je Ella u objavi.

Nije dugo čekala na prve reakcije, ali prostor za komentare na kraju se pretvorio u jednu veliku svađu. Naime, jedni podržavaju njen potez, dok ga drugi najžešće osuđuju.

"Premlada si za to", "Jadna ti kad ga već sad trebaš", "Bila si tako prirodna i super. Sad sve više sličiš na sve ostale iste… šteta!", "Šta će s četrdeset, prestrašno", "Izgledat ćeš s 50 kao stari vrag", "Jedino što je prirodno je rana na nosu", "A bila je normalna i tako slatka i prirodna", smatraju neki.

A onda su podržavatelji uzvratili

"Au, koliko nadrndanih žena... Zar vi stvarno mislite da je nekom bitno vaše mišljenje, do te mjere da se nervirate dok pišete? Svako je gospodar svog tijela i ko želi, nek se buši, stavlja filere i operira sve što želi, jer sve što radi, radi zbog SEBE, ne zbog drugih, poručila jedna gospođa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.