PJEVAČ OTVORENO

Aco Pejović o reakciji kćerke kada ga je vidjela sa drugom ženom

Tvrdi da njegova supruga Biljana nije ljubomorna

Aco Pejović. Instagram

A. Z.

2.6.2022

Aco Pejović godinama unazad važi za miljenika ženske populacije, a kako kaže, obožavateljice mu ne prave problem.

 - Ne branim se. Nema potrebe, sve dok je to u granicama normale. Ima i udvaranja, ali meni je to slatko -  kazao je  Aco za srbijanske medije.

Tvrdi da njegova supruga Biljana nije ljubomorna.

 - Kad mi neka žena priđe, a kad smo zajedno, njoj je to simpatično. Čak se ponudila i da me slika sa obožavateljicama, njoj to ništa nije problem. Mi imamo veliku djecu - dodao je.


Iako takve probleme nema sa suprugom, svojevremeno je imao sa kćerkom, naime, pjevač se prisjetio situacije kada mu je kćerka priredila ljubomornu scenu, jer je mislila da je prevario njenu majku.

 - Ljubomora nam nikad nije bila problem u braku. Mi smo već trideset godina u braku, tako da je navikla na mnoge stvari, što kažu, oguglala. Odrasli smo ljudi, dovoljno godina imamo da nam ljubomora predstavlja nešto u braku, to je apsurd. Bilo je momenata, mislim da je snimanje spota "Nevjerna"… Bila je manekenka, zaboravio sam kako se zvala, ima jedna scena, neću da kažem eksplicitna, gdje ona meni nešto sjedi u krilu, opkoračila me je… Mi smo tu, kao, neka predigra, sad ja, onako, ide ruka ispod suknje, to se vidi u spotu sve, to je bilo ima desetak godina. Bila je tu moja srednja kćerka i sad puštamo prvi put da vidimo kakav je spot, ona je gledala to i bila je mala, samo je odgledala i okrenula se ka meni i rekla: "Kako si mogao ovo da uradiš mami?" I odmah je pobjegla u sobu - otkrio je pjevač

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.