NAKON SMRTI SUPRUGA

Nikolina Ristović ogorčena: Šta god da izjavim, uvijek ispadne loše

Pitaju me gluposti, rekla je Nikolina

Nikolina Ristović. Instagram

A. Z.

2.6.2022

Hrvatska voditeljica Nikolina Ristović demantirala je mnoge špekulacije koje su se u dijelu medija u regionu pojavile nakon smrti njenog supruga Vidoja Ristovića. Iako nije direktno imenovala nijednu od njih, pretpostavlja se da misli na one da je Vidoje bio u ljubavnoj vezi sa maserkom na čijem je stolu preminuo, te da je u sukobu sa Vidojevim ocem zbog podjele imovine.

- Na pitanje kako sam ovih dana – ne želim da dajem odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem, ne želim da dajem izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Šta god da izjavim, to ode u 100 smjerova i uvijek ispadne loše -  poručila je Nikolina, piše Kurir.


Viktor Ristović, Vidojev otac, podsjetimo, tvrdi da još uvijek nije saznao uzrok smrti. Viktor je za Republiku kazao da vjeruje da maserka Danijela Bojić zna detalje o smrti Vidoja, ali da se plaši da ih otkrije.

- Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima da kažu kad će da pošalju nalaze nego meni, ne znam iz kog razloga. Otkako mi je sin umro ne znam šta je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa da priča. Ona je u strahu, ne znam šta krije. Nemam drugo objašnjenje - rekao je Viktor.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.