SPREMNE ZA LJETO

Otvorena sezona kupanja i izazovnih fotografija

Od bazena do egzotičnih destinacija

Hana Hadžiavdagić. Instagram

Piše: L. Karahmet - Pujagić

8.6.2022

Već s prvim naznakama ljeta i sunčanog vremena, poznate dame svoje pratioce na društvenim mrežama počnu častiti izazovnim fotografijama u kupaćim kostimima. Otvorile su sezonu kupanja i sunčanja, a uz to idu i seksi fotografije. Iako kalendarski ljeto još nije počelo, mnoge su se skinule i pokazale svoje isklesane figure, što pored bazena, što na plaži, što na nekim egzotičnim destinacijama.


Tijana Milentijević. Instagram

Hiljade lajkova

Jedna od najpoznatijih influenserica u regionu Hana Hadžiavdagić-Tabaković obišla je do sada već nekoliko destinacija. Nedavno je boravila u Egiptu, odakle je svoje pratioce redovno izvještavala o tome kako se provodi i uživa. Poznata po besprijekornoj figuri koju godinama održava, Hana ponosno pozira u bikiniju i dokazuje da nema ni grama viška.

Na jednoj od posljednjih objava na Instagramu otkrila je da trenutno uživa na Jadranskom moru. Ova Sarajka već nekoliko godina živi i radi u susjednoj Hrvatskoj.


Nives Celzijus sa sestrom. Instagram

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira na plaži sa sestrom Mateom Zeljković, a obje su dobile hrpu komplimenata.


Zajednička fotografija s plaže nastala je tokom nedavne posjete Danskoj.


- Ljubav. Krade ti najbolje odjevne komade i još je voliš najviše - napisala je Nives, a fotografija u ljetnim haljinicama izazvala je pravu pometnju među pratiocima.


- "Seke lijepe", "Ne znaš koja je ljepša", "Kako ste slatke", "Prekrasne ste", "Bombe" - nizali su se komplimenti na račun zanosnih sestara, a sakupile su i na hiljade lajkova.



Lana Stanišić. Instagram

Voditeljica i glumica Lana Stanišić toplo vrijeme nedavno je iskoristila za osvježenje u Neumu. Seksepilna Lana skinula se u minijaturni bikini te je izazovne fotografije objavila na Instagramu. 

Žena zmaj

Sudeći prema komentarima, njenim pratiocima se veoma dopalo ono što vide. Neki od komentara su glasili:

- "Najljepša novinarka i voditeljica, izgledaš savršeno", "Žena zmaj, moje drage gospođe, ovako izgleda žena koja drži do sebe, Lana svaka čast."


Bačić: Broji dane do ljeta. Instagram

Pjevačica Tijana Milentijević, poznatija kao „Žena od sultana“, pozirala je u izazovnom crvenom bikiniju. Odmarala je u Abu Dabiju.

- Ona je bomba - jedan je od komentara.

Tijana je fotografije u bikiniju počela objavljivati još u februaru, kada je boravila na dalekom Zanzibaru. U prvom planu su uvijek vitke noge i grudi.


Perčić: Zaslužila odmor. Instagram


Lidija Bačić Lile broji dane do početka ljeta. Na Instagramu je objavila fotografiju s bazena, a zasjali su pirsing na pupku i zavidna figura.


Žanamari Perčić poručila je da je zaslužila odmor, opuštanje i uživanje na suncu. Na Instagramu je objavila fotografiju kako se sunča na plaži, a s obzirom na to da ne izlazi iz teretane, rezultat njenog napornog treninga se itekako vidi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.