AKCIONI SPEKTAKL

Finalni trailer "Brzine metka" obećava sjajnu zabavu: Bred Pit i Sandra Bulok u glavnim ulogama

Otkriveni detalji priče filmskog ostvarenja

Bred Pit u filmu "Brzina metka". Printscreen

N. Aj.

9.6.2022

Bubamare navodno donose sreću. Međutim, to izgleda nije slučaj za Lejdibaga (Ladybug), nesretnog ubicu u filmu "Brzina metka" (Bullet train) kojeg utjelovljuje jedna od najvećih zvijezda Holivuda Bred Pit (Brad Pitt).

Nakon što je početkom marta, kao grom iz vedra neba, objavljen prvi trailer za spomenuti film, prije nekoliko dana predstavljen je i službeni plakat filma. Sada je stigao i najnoviji trailer koji nas upoznaje i s novim likovima te detaljnije otkriva priču filma. Naravno, sve to uz pregršt humora i kvalitetne akcije u tarantinovskom stilu.


Napokon saznajemo ko stoji iza misteriozne žene s kojom Lejdibag (Bred Pit) komunicira tokom svog putovanja. U pitanju je Marija Bitl (Maria Beetle), koju igra Sandra Bulok (Bullock) iz takozvane organizacije "Deer Creek International Business Solutions". Nakon niza nesretnih misija, ona uvodi Lejdibaga u povratnički posao koji bi na prvu loptu trebao biti mačji kašalj.

Međutim, krađa običnog kofera pretvara se u očajnički pokušaj bijega iz brzog voza. Na tom putu Lejdibag susreće se s osebujnim i opasnim likovima koje već poznaje od ranije, a za neke će tek saznati. Pogledajte novi trailer za film Brzina metka (Bullet train) i saznajte ko je Bijela Smrt zbog kojeg je Lejdibag, odnosno, Bred Pit spreman na sve ili ništa!

Ovaj akcioni spektakl sa daškom komedije svakako će biti pravo ljetno osvježenje kada film u avgustu stigne u sva bh. kina.

Reditelj Dejvid Lič (David Leitch) potvrdio je već svoj "zanat" radeći na hitovima "Deadpool 2", "John Wick i Hobbs & Shaw". Također, bio je Pitov dvojnik u kaskaderskim scenama u filmovima "Gospodin i gospođa Smith", "Troja", "Oceanovih 11" te "Špijunska igra".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.