SNIMA SVOJ RIJALITI

Intimni snimci poznate pjevačice završili na stranici za odrasle

Dara Bubamara: Pjevačica priznala da je greškom stisnula pogrešno dugme. Instagram

A. Č.

11.6.2022

Veliki skandal dogodio se Dari Bubamari prije tri godine. Ona je neko koga publika voli, a gotovo da nema godine da prođe, a da ona ne bude u žiži bar jednog šokantnog estradnog događaja.

Ona je u 2019. godini objavila svoje gole fotografije, a kasnije ih obrisala, te izjavila da je kliknula pogrešno dugme.

I dok su mnogi ovo komentirali kao namjerni potez kako bi dobila na popularnosti, drugi su joj dali podršku. Tada su mediji objavili: "Novi skandal trese estradu! Na internetu su se pojavile prono fotografije na kojima se navodno nalazi pjevačica Dara Bubamara".

Naime, Dara je navodno na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila porno sadržaj koji je poslije nekoliko minuta obrisala, ali kasno, tvrde korisnici društvenih mreža. 

Pjevačica se ovim povodom nije oglašavala, te za sada nije poznato da li se na spomenutim fotografijama nalazi zaista ona ili je možda riječ o montaži.

Također, prije nekoliko nekoliko godina intimne fotografije pjevačice Dare Bubamare procurile su u javnost nakon što joj je, kako je tvrdila, ukraden telefon, a nekoliko godina kasnije desio joj se još veći skandal kada je sasvim slučajno intimni snimak sama objavila na društvene mreže.

Naime, pjevačica je tada priznala da je greškom stisnula pogrešno dugme i uključila line u kome je bila potpuno naga.


Njene fotografije i videe je neko sačuvao, te je sada intimni sadržaj objavljen na stranici za odrasle.

Na toj stranici mogu se vidjeti i njene fotografije.


Podsjetimo, Dara Bubamara navodno snima svoj rijaliti koji će se zvati "Puno košta", po uzrečica po kojoj je pjevačica poznata, a njen honorar će biti 250.000 eura.

Dara je pristala da je kamere snimaju puna dva mjeseca tokom ljeta, a rijaliti će navodno početi da se emitira na jesen.

- Dara je dobila odličan honorar, čak 250.000 eura! Za tu cifru pristala je da je kamere snimaju svuda gdje se kreće. Već su se dogovorili da je snimaju u teretani dok trenira, u spa-centru, kod frizera, u muzičkom studiju, dok vodi sina Kostu u školu, na ručku sa bivšim mužem Milanom, na kafi sa drugarom i kolegom Slobom Radanovićem, uvečer na nastupima - otkrio je izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.