ZA NJIHOVE DUŠE I UŽIVANJE

Lepa Brena i Boba Živojinović posjeduju jahtu od 6.000.000 eura: Evo kako izgleda iznutra

Tako da sam bar imala godinu pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista željela, da plovim i da sam na vodi, rekla je ranije Lepa Brena

Slobodan Boba Živojinović i Lepa Brena. Arhiv

N. Aj.

11.6.2022

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju svoju jahtu, koja, prema pisanju medija, košta oko 6.000.000 eura.

Pjevačica je sama otkrila da ima šest spavaćih soba, ali do sada nisu pokazivali kako izgleda cijeli brod i unutrašnjost. Međutim njena prijateljica Mirjana Antonović svojevremeno je na društvenim mrežama objavila fotografije kako jahta izgleda iznutra.

- Par sličica sa Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna pa nisam mogla u potpunosti da uživam - napisala je Mirjana, pokazavši sav luksuz.


Unutrašnjost jahte Lepe Brene i Bobe Živojinovića - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom. Jedna od spavaćih soba ima čak i svoje kupatilo, a vodilo se računa o svakom detalju pa su i peškiri u nijansi pločica.

- Pa to je jedan lijep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Željeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - govorila je Brena za Kurir svojevremeno te dodala:

- Nismo mogli da se družimo, mogli smo samo da plovimo. Tako da sam bar imala godinu pauze i odmora da prođem ono što sam cijelog života zaista željela, da plovim i da sam na vodi. Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam željela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.