OTVORILA SE

Milica Dabović govorila o najbolnijoj temi: Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog

Milica je jednom prilikom rekla da najviše mrzi sebe što je izabrala najgoru moguću osobu za oca njenog djeteta

Milica Dabović. Instagram

A. Z.

14.6.2022

Bivša košarkašica Milica Dabović progovorila je o ocu njenog sina Stefana koji ih je napustio pred sam kraj trudnoće.

Naime, Milica je jednom prilikom rekla da najviše mrzi sebe što je izabrala najgoru moguću osobu za oca njenog djeteta, ali i da će o njemu pisati u knjizi.

 - Ta tema me najviše boli. Krivim sebe što sam izabrala najgoru moguću osobu da bude otac mog djeteta. O njemu ću pisati u knjizi, šta je on nama uradio i kako nas je izmanipulirao. Ne mogu da verujem da jedan otac može da uradi to svom djetetu. Željela sam da moje dijete ima oca, dala sam mu i više od deset šansi, a on je svaku prokockao i nije ga interesiralo sopstveno dijete. Bolje je da moj Stefan nema oca nego da ima ovakvog -  rekla je Milica za Telegraf.


Milica Dabović. Instagram

Milica je dodala da njenom sinu nedostaje očinska figura, te da je u jednom periodu svakog muškarca zvao "tata". Bivša košarkašica je također ranije pričala o ocu njenog sina, te je navela da on ima dijagnozu psihičkog bolesnika.

- Iza sebe ima brak u kom je dobio jedno dijete, ali ima i dijagnozu psihičkog bolesnika. Bolje je da takav otac ne pita za sina, Stefan i ja smo sretni zajedno i imamo prijatelje koji nam pomažu i koji nas paze i vole - poručila je Milica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.